Science Park Eindhoven 5003 A

  • 5692 EB Son
  • 340m2
  • Huur

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Marc of laat je terugbellen.

Wilt u gebeld worden?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Hoogwaardige kantooretage met véél parkeren op eigen terrein!

Locatie / Ligging:
Het representatieve Bedrijvenpark “Science Park Eindhoven” ligt ten noorden van Eindhoven, bij de aansluiting A50/A58 tussen Eindhoven en Son, in de westhoek van bedrijvenpark “Ekkersrijt”. Dit bedrijvenpark is specifiek bedoeld voor hoogwaardige technologische bedrijven. Het is de thuishaven van tientallen bedrijven op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, de high-tech branche evenals voor bedrijven die werkzaam zijn op het audiovisuele gebied. Het bedrijventerrein is duidelijk zichtbaar vanaf de A58 en A50. Onder meer vanwege de hoge attentiewaarde in combinatie met de uitstekende bereikbaarheid en de fraaie architectuur kan het “Science Park” als een toplocatie worden gekenmerkt.

Bereikbaarheid per auto:
Bedrijvenpark “Science Park Eindhoven” is uitstekend bereikbaar en direct gelegen aan en bij de op-/afritten van de snelwegentrajecten A2 (Maastricht-Amsterdam), A58 (Breda-Eindhoven) en de A50 (Eindhoven-Nijmegen). Het object bevindt zich op slechts één minuut rijden afstand van de op- en afrit. Tevens is Eindhoven-Centrum via de nabijgelegen J.F. Kennedylaan binnen tien minuten te bereiken.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
Op zeer korte loopafstand vlakbij het object bevindt zich een bushalte (lijn 9 en 406) ten behoeve van de lijndienst die onder andere aansluiting geeft op Eindhoven Centraal / CS. Vliegveld Eindhoven Airport is op ca 10 minuten rijden gelegen.    

Kadastrale gegevens:
Gemeente Son en Breugel, Sectie B, Nummer 2587, Grootte 3.897 m² (gedeeltelijk).

Onderscheidend:   - vrijstaand gebouw;
         - mooie architectuur;
         - representatief opleveringsniveau;
         - véél parkeren op eigen terrein.                                                          

Oppervlakten:
Ca 340 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. Het is bespreekbaar om ca 100 m² bedrijfsruimte erbij te huren.

Parkeergelegenheid:
Er is zéér ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Rechts van het gebouw zijn voor deze etage 18 parkeerplaatsen beschikbaar. Ook laadpaal ten behoeve van elektrische auto’s aanwezig.

Architect: Toon van Aken Architectuur.

Postcode: 5692 EB.

Bouwjaar: 1999/2000.

Glasvezel: Deze locatie heeft glasvezel.

Energielabel: C.

Algemene bouwkundige gegevens:
De hoofddraagconstructie betreft een staalconstructie, waarbij gevels in metselwerk, aluminium vliesgevel en aluminium gevelbeplating zijn uitgevoerd. Alle vloeren zijn in beton uitgevoerd. De daken zijn als een een plat dak uitgevoerd, voorzien van een waterdichte deklaag. Het gebouw is aangesloten op de gebruikelijke nutsvoorzieningen. Verwarming en koeling van de kantoorruimte vindt plaats middels een nieuw geavanceerd systeem.

Opleveringsniveau:
-     Entree met natuurstenen vloer en trap;
-     Siemens brandmeldcentrale;
-     Systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen;
-     Ruime daglichttoetreding;
-     Toiletgroep dames/heren gescheiden;
-     Nieuwe klimaatinstallatie;
-     Kabelgoten op de vloer;
-     Te openen ramen;
-     Pantry.

Bestemming: Bestemmingsplan Ekkersrijt (zie bijlage brochure).

Beschikbaar: Per 1 maart 2021

Huurgegevens onderverhuur

Huurprijs kantoorruimte: € 125,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurprijs bedrijfsruimte: €  55,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
(indien van toepassing)

Huurprijs parkeerplaatsen: € 450,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Voorschot servicekosten: € 35,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W. voor de kantoorruimte en € 10,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W. voor de bedrijfsruimte.

Huurtermijn: 3 jaar.

Verlengingstermijn: In overleg.

Opzegtermijn: Zes maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.

Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bezichtiging? Bel Q Bedrijfslocaties B.V. op 040 - 212 22 12.
Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. Q Bedrijfslocaties B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.


Kenmerken

Algemeen

Beschikbaar
1-3-2021

Oppervlakten

Totale oppervlakte
340m2