de Stad 1 A

  • 5688NX Oirschot
  • 2.027m2
  • Huur
  • Bedrijfsruimte

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Tim of laat je terugbellen.

Wilt u gebeld worden?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Grootschalig bedrijfscomplex, voormalige showroom & werkplaats!

DE STAD 1A TE OIRSCHOT

Beschrijving object : Grootschalig bedrijfscomplex, voormalige showroom & werkplaats!  

Locatie / Ligging: Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein “De Stad” te Oirschot, ten oosten van de dorpskern en aan het Wilhelminakanaal. Het bedrijventerrein is bestemd voor industriële- en groothandelsbedrijven in combinatie met showroom en kantoor. Het terrein is met name bekend door de grote vestiging van De Meeuw. Andere op het bedrijventerrein gevestigde bedrijven zijn o.a.: De Schans, Hapert Parts, Van de Sande Caravans, Van Zutphen en Van Mossel autoschade.            

Bereikbaarheid per auto: Bedrijventerrein “De Stad” is gelegen in de nabijheid van doorgaande weg van Oirschot naar Best en op een paar autominuten afstand van de op- en afritten van de snelweg A58 (Eindhoven-Breda) en op ca 10 autominuten van het knooppunt “Ekkersweijer” met de snelwegen A2 (Amsterdam – Maastricht) en A50 (Eindhoven-Arnhem).

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Op ca 5 minuten loopafstand is een bushalte (lijn 141 en 142) gelegen aan de Bestseweg. Eindhoven Airport is op ca 20 minuten met de auto rijden gelegen.

Kadastrale gegevens: Gemeente Oirschot, Sectie N, Nummer 587, Grootte 6.203 m².

Onderscheidend: - ruim buitenterrein; - instapklare kantoren. Oppervlakten:

 

Bedrijfsruimte / magazijn

Kantoorruimte / kantine

Buitenterrein

Begane grond

1.056 m²

762 m²

1.100 m²

1e verdieping

-

209 m² (kantine)

-

Totaal (v.v.o)

1.056 m²

971 m²

1.100 m²

* optioneel: de buurman biedt 600 m² bedrijfsruimte direct naast het object aan (huurprijs € 30.000,00 per jaar).

Parkeergelegenheid: Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen gelegen, voor (16) en naast (11) het gebouw. Op het buitenterrein kan verder ook nog (ruim) geparkeerd worden.

Postcode: 5688 NX.

Bouwjaar: 1980, in 2008 geheel verbouwd en gerenoveerd.

Algemene bouwkundige gegevens: - staalconstructie; - stalen gevelbeplating; - bouwkundig muren en systeemwanden;             - betonvloeren; - platdakconstructie met isolatie en bitumineuze dakbedekking; - aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte: - alarminstallatie; - brandblusvoorzieningen; - elektrisch (4x) bedienbare en handbediende (2x) overheaddeuren; - verwarming middels gasgestookte heaters; - vloerbelasting ca 2.000 kg/m²; - geïsoleerde gevels en geïsoleerd dak; - daglicht via zijgevel en lichtstraten; - monoliet afgewerkte betonvloer, deels vloeistofdicht; - verlichting middels TL-opbouwarmaturen; - vrije hoogte enerzijds ca 6 meter, anderzijds 4,5 meter; - krachtstroom; - was- en kleedruimten met douche en toiletten.

Opleveringsniveau kantoorruimte: - topkoeling; - alarminstallatie; - brandmeldinstallatie en brandblusvoorzieningen; - gasgestookte c.v.-installatie met radiatoren en thermostaatkranen, alsmede vloerverwarming; - divers gescheiden toiletgroepen; - huidige indeling middels metselwerkwanden en systeemwanden met glassecties; - kantine op verdieping en keuken in kantoorruimte; - te openen ramen; - systeemplafonds met TL-inbouwverlichting; - vloerbelasting ca 500 kg/m²; - tegelvloer in hal en vloerbedekking in kantoren; - airco-unit in kantoor eerste verdieping; - presentatieruimte met airco-unit.

Opleveringsniveau terrein: - 31 afgebakende parkeerplaatsen, daarnaast groot beklinkerd buitenterrein met beton tegels; - twee inritten (voor en achter); - gaashekwerk met elektrische schuifpoort en een draaipoort; - reclamezuil; - fietsenstalling; - buitenverlichting.

Architect: M/V Architecten (verbouwing).

Glasvezel: Deze locatie heeft glasvezel.

Energielabel: Wordt door verhuurder aangeleverd.

Bestemming: Zie bijlage.

Datum beschikbaar: In overleg, op korte termijn mogelijk! 

HUURCONDITIES

Jaarlijkse aanvangshuurprijs: € 150.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.

Huurtermijn: Vijf jaren.

Verlengingstermijn: Vijf jaren.

Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

B.T.W. : Er kan vrij van B.T.W. gehuurd worden indien huurder niet B.T.W.-plichtig is. Ten behoeve van de B.T.W. over de kosten van beheer en onderhoud zal alsdan een percentage van de huursom in rekening worden gebracht om het voor verhuurder ontstane B.T.W. nadeel te compenseren.

Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs
€ 150.000,- per jaar
Status
Gereed
Beschikbaar
Per direct

Bestemming

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar van renovatie
2008
Verdiepingen
2
Maximale vloerbelasting
2.000ton/m2

Oppervlakten

Bedrijfsruimte
2.027m2
Vrije hoogte
6m

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Ligging

Informatie omtrent Corona virus

Lees verder