Croy 47

  • 5653LC Eindhoven
  • 1.832m2
  • Koop
  • Bedrijfsruimte

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Marc of laat je terugbellen.

Wilt u gebeld worden?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Bedrijfsobject op De Hurk met cleanroom!

Beschrijving object: Bedrijfsobject op De Hurk met cleanroom!

Locatie / Ligging: Het betreft een zelfstandig en multifunctioneel bedrijfsobject dat nog in gebruik is bij het bekende Eindhovense bedrijf KMWE Precisie Eindhoven B.V. Het uitstekend onderhouden bedrijfsobject is gelegen op het van oudsher meest gewilde en bekendste bedrijventerrein van Eindoven, ‘De Hurk’, gelegen tussen A2 en de Rondweg. Het         bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote verscheidenheid van bedrijven en is een gewilde vestigingsplaats voor bedrijven. Bekende gebruikers zijn bijvoorbeeld Galvano, VDL Groep, NTS Group, GL Plastics, Shurgard, ZND Dakbedekkingen, Raab Kärcher, Copaco, Horecagroothandel Hanos, Audi en VW Automotive Experience Centre.

 Bereikbaarheid per auto: Bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de N2 die overgaat in de Rijksweg A2 (Maastricht-Amsterdam) en tevens aan de ringweg van Eindhoven.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: In de straat bevindt zich een bushalte (lijn 15) op loopafstand.        

Bouwjaar: 1984.

Kadastrale gegevens: Gemeente Gestel, Sectie F, Nummer 1539, Totale grootte 2.289 m²

Oppervlakten: ca 921 m² bedrijfsruimte; ca 364 m² kantoorruimte, verdeeld over twee bouwlagen (inclusief kantine); ca 345 m² cleanroom; ca 202 m² entresolvloeren.

Bouwkundige voorzieningen :

Constructie: traditionele bouw met staalconstructies, steen, beton, staal en hout. Gevels: een borstwering van metselwerk, waarboven aluminium ramen en kozijnen en stalen geprofileerde gevelplaten. Scheidingswanden: in de kantoren deels metselwerk en deels lichte separaties hout met glas en gipsplaten. Tussen de twee bedrijfsruimten scheidingswanden van metselwerk. De ingebouwde cleanrooms zijn voorzien van scheidingswanden bestaande uit sandwichpanelen met isolatie. Ramen, kozijnen: aluminium ramen en kozijnen, voorzien van dubbele beglazing in de kantoren en enkele beglazing in de bedrijfsruimten. Vloeren: betonvloeren, deels voorzien van betegelingen. In de bedrijfsruimten een betonvloer met coating en een kunsthars toplaag. Plafonds: in de kantoren systeemplafonds, in de bedrijfsruimten niet nader afgewerkt. Dak(en): platdak-constructies met stalen liggers en stalen geprofileerde dakplaten voorzien van bitumineuze dakbedekking. In de constructie zijn diverse polyester lichtstraten opgenomen. Centrale verwarming: gasgestookte CV-installatie middels 2 ketels, merk Nefit Ecomline HR (bouwjaar 2000) met radiatoren. Luchtbehandeling: airco units in de diverse kantoren en kantine, volledige luchtbehandeling met airco en overdruk in de cleanrooms. Algemeen/overigen: persluchtinstallatie, deels handbediend, deels elektrisch bedienbare overheaddeuren, brandslanghaspels en handbrandblussers, inbraakbeveiliging.

Bijzonderheden: Verhuur is ook bespreekbaar.

Datum beschikbaar: In overleg, ca 1 juli 2019.

KOOPCONDITIES

Vaste koopsom: € 1.150.000,00 kosten koper;

Notaris: Door koper nader te bepalen.

Overdrachtsbelasting: Van toepassing (6%).

Omzetbelasting: Er kan vrij van B.T.W. geleverd worden.

Bodem: Geen belastende feiten bekend.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie van 10% van de koopsom te voldoen bij ondertekening van de koopovereenkomst.

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
€1.150.000,-
Status
Gereed
Beschikbaar
1-7-2019

Bestemming

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Verdiepingen
2

Oppervlakten

Bedrijfsruimte
1.832m2

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Ligging