Over Q

Voor wie commercieel vastgoed wil verkopen, aankopen, huren of verhuren is de deskundigheid van Q van onschatbare toegevoegde waarde. Q heeft meer dan twintig jaar ervaring en kennis op het terrein van:

› Bedrijfspanden
› Bedrijfsterreinen
› Kantoren
› Beleggingen

Team Q

Marc Fitters

“Ik geloof maar in één ding en dat is één ding goed doen”

Marc richtte Q Bedrijfslocaties in 2012 op. Hij heeft een schat aan ervaring, luistert naar zijn opdrachtgevers en werkt oplossingsgericht, met een drive waar u ‘Q’ tegen zegt. In vele segmenten heeft Marc succesvolle transacties voor zijn relaties gerealiseerd. Een ondernemer pur sang met een zeer groot zakelijk netwerk en een duidelijke focus; alleen resultaat telt.

06 - 53 74 83 96   marc@q-bedrijfslocaties.nl

Tim van der Velden

Makelaar

“De persoonlijke aandacht is groot”

Beloftes nakomen en verwachtingen waarmaken, dat is wat Tim graag doet! Sinds 1 mei 2016 werkt Tim als makelaar bij Q Bedrijfslocaties B.V. De persoonlijke aandacht is groot. Dat is een echte pré voor opdrachtgevers.

06 - 13 89 27 46   tim@q-bedrijfslocaties.nl

Willemijn Vermeulen

Secretaresse

“Iedere keer weer sta ik u met plezier te woord en zorg ik ervoor dat achter de schermen de zaken goed geregeld worden. Dat is wat ik graag doe! Ik haal er plezier uit om het proces van het begin tot het eind samen met mijn collega’s in goede banen te leiden”

040 - 212 22 12   willemijn@q-bedrijfslocaties.nl