Over Q

Voor wie commercieel vastgoed wil verkopen, aankopen, huren of verhuren is de deskundigheid van Q van onschatbare toegevoegde waarde. Q heeft meer dan 25 jaar (regionale) ervaring en kennis op het terrein van:

› Bedrijfsruimten; productie, magazijn, logistiek
› Kantoorruimten / showrooms
› Beleggingen

Werkwijze

Wilt u uw bedrijfsgebouw in de regio van Eindhoven verhuren of verkopen, dan is Q als makelaar de juiste keuze! Ons trackrecord is enorm, al ruim 25 jaar brengen wij de ene na de andere transactie tot stand!
Kiest u voor Q dan kiest u voor een persoonlijke en frisse aanpak. Een werkwijze die wordt gekenmerkt door expertise, maximale inzet, betrokkenheid en to-the-point advisering. Q luistert, denkt mee en is inventief. Wij wijken niet voor stevige onderhandelingen en weten continu waar de accenten geplaatst moeten worden om voor onze opdrachtgevers het maximale resultaat te realiseren.

Werkgebied

Het primaire werkgebied betreft (Groot) Eindhoven met de omliggende plaatsen Veldhoven, Oirschot, Best, Son, Nuenen, Valkenswaard, Waalre, Mierlo, Geldrop en de dorpen in De Kempen. Q Bedrijfslocaties is continu van deze zakelijke markt op de hoogte. Q inventariseert, adviseert, bezichtigt, onderhandelt, levert op en rondt voor z'n opdrachtgever af. Professioneel en altijd met plezier!

Neem contact op

Team Q

Marc Fitters

“Ik geloof maar in één ding en dat is één ding goed doen”

Marc richtte Q Bedrijfslocaties in 2012 op. Hij heeft een schat aan ervaring, luistert naar zijn opdrachtgevers en werkt oplossingsgericht, met een drive waar u ‘Q’ tegen zegt. In vele segmenten heeft Marc succesvolle transacties voor zijn relaties gerealiseerd. Een ondernemer pur sang met een zeer groot zakelijk netwerk en een duidelijke focus; alleen resultaat telt.

06 - 53 74 83 96   marc@q-bedrijfslocaties.nl

Tim van der Velden

Makelaar

“De persoonlijke aandacht is groot”

Beloftes nakomen en verwachtingen waarmaken, dat is wat Tim graag doet! Sinds 1 mei 2016 werkt Tim als makelaar bij Q Bedrijfslocaties B.V. De persoonlijke aandacht is groot. Dat is een echte pré voor opdrachtgevers.

06 - 13 89 27 46   tim@q-bedrijfslocaties.nl

Folkert Franssen

Makelaar

“Net dat stapje extra zetten”

Al 15 jaar actief als makelaar in de regio Eindhoven waar Folkert, met zijn enthousiaste instelling en vergaarde kennis, een grote relatiekring heeft weten op te bouwen. De kracht hiervan zit hem in de details, en laten die nu net van groot belang zijn bij de keuzes van onze opdrachtgevers en relaties. Elke dag vol energie en enthousiasme staat Folkert voor ze klaar.

06 - 42 01 56 74   folkert@q-bedrijfslocaties.nl

Willemijn Vermeulen

Secretaresse

“Iedere keer weer sta ik u met plezier te woord en zorg ik ervoor dat achter de schermen de zaken goed geregeld worden. Dat is wat ik graag doe! Ik haal er plezier uit om het proces van het begin tot het eind samen met mijn collega’s in goede banen te leiden”

040 - 212 22 12   willemijn@q-bedrijfslocaties.nl