Corona

Het Coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. Dus ook op de dienstverlening van Q-Bedrijfslocaties. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers, relaties en onze samenleving. Het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus heeft op dit moment dan ook de allerhoogste prioriteit. Tegelijkertijd stellen we alles in het werk om onze activiteiten en service aan onze klanten en relaties op een hoog peil te houden.

Daarom hebben wij een aantal preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De adviezen van het RIVM (https://rivm.nl/) staan hierin centraal. Deze houden in: geen handen schudden, handen goed wassen, hoesten en niezen in de elleboog en waar mogelijk anderhalve meter afstand houden van elkaar. Vanzelfsprekend volgen wij dit advies. Waar mogelijk (lees: niet verkouden of ziek) laten wij onder restricties bezichtigingen doorgaan. Bezichtigingen vinden naast de makelaar plaats met maximaal 2 externe personen. Wij verzoeken opdrachtgevers om niet aanwezig te zijn tijdens bezichtigingen. Indien opdrachtgevers tijdelijk geen bezichtigingen willen dan respecteren wij dat natuurlijk. Indien binnen de gezinnen van geïnteresseerden mensen ziek of verkouden zijn, dan verzoeken wij u om de afspraak altijd te annuleren.

Om verdere verspreiding tegen te gaan, adviseert de NVM om bij andere “fysieke contacten” zoals bij ondertekening van koopaktes, taxaties, inspecties en transporten de nu geldende richtlijnen goed te volgen. Wij adviseren, indien mogelijk, om alles digitaal of telefonisch uit te voeren om zo de fysieke contacten te beperken.

Ons kantoor blijft open en tijdens kantooruren (09:00-17:30 uur) is altijd iemand aanwezig. Door de kleinere bezetting op kantoor zijn wij mogelijk niet altijd bereikbaar zoals u van Q gewend bent. Het kan zijn dat we uw telefoontje niet direct kunnen beantwoorden of doorgeschakeld wordt.

Met deze maatregelen, die in eerste instantie tot 6 april gelden, trachten we de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van onze werknemers en het continueren en op peil houden van onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Wij vertrouwen erop om op deze manier met minimale nadelige gevolgen voor onze opdrachtgevers bij te kunnen dragen aan het beperken van het Coronavirus en rekenen op uw begrip!

Ben voorzichtig allemaal!

Team Q.

Informatie omtrent Corona virus

Lees verder