Locht 66 A

  • 5504KE Veldhoven
  • 455m2
  • Huur
  • Kantoor

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Marc of laat je terugbellen.

Wilt u gebeld worden?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Representatieve kantoorruimte in vrijstaand bedrijfscomplex in groene omgeving.

Beschrijving object: Representatieve kantoorruimte in vrijstaand bedrijfscomplex in groene omgeving!  

Locatie / Ligging: Het opvallende object is bereikbaar vanaf de rotonde aan de Kempenbaan waarna De Locht opgereden kan worden. De directe omgeving kenmerkt zich met name door solitaire bedrijfsgebouwen en (bedrijfs)woningen . Aan de overkant is bedrijvenpark De Run gelegen. Het object is vanaf de Kempenbaan, de weg van Veldhoven naar Steensel/Eersel, goed zichtbaar. In de directe nabijheid zijn Van Enckevort Groothandel, Wouters Parketvloeren en BMV gehuisvest. ASML heeft zich ook in dit object gevestigd.

Bereikbaarheid per auto   : De snelwegen A2 en A67 zijn op enkele minuten rijden gelegen. In de toekomst wordt op korte afstand een nieuwe op- en afrit op de A67 aangelegd.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: In de nabij omgeving is een bushalte (lijn 15) richting Eindhoven station en Veldhoven Koningshof gelegen.

Postcode: 5504 KE.

Bouwjaar: 1992, uitbreiding/nieuwbouw lage bedrijfsruimte in 1999.

Kadastrale gegevens: Gemeente Veldhoven, Sectie E, Nummer 5910 (gedeeltelijk), Grootte 33 are en 69 centiare (= 3.369 m²).

Onderscheidend: - vrijstaand complex; - ruim buitenterrein; - mooi gelegen tegen groengebied;

Oppervlakten:

Ca 380 m² Kantoorruimte

ca   75 m² Kantine/Opslag

ca 455 m² Totaal 

Parkeergelegenheid: Op eigen terrein links van het object zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar. Verder is een ruim buitenterrein naast het object aanwezig, waarop ook naar rato van het gehuurde geparkeerd kan worden door de gebruikers van het object.        

Algemene bouwkundige gegevens: - Constructie : staalconstructie, fundering op staal. - Gevels: metselwerk en stalen damwandelementen. - Kozijnen: hardhout en aluminium voorzien van dubbele beglazing. - Vloeren: gedeeltelijk betonvloeren, betegeling en vloerbedekking. - Plafonds: gedeeltelijk systeemplafonds en luxe plafonds. - Scheidingswanden: metselwerk met stucwerk en glazenwanden met folie. - Daken: platte daken met stalen liggers en damwandprofielplaten voorzien van isolatie en een bitumineuze dakbedekking.          

Opleveringsniveau kantoorruimte: - entree met balie*; - twee heren- en één dames toilet; - kantine* voorzien van tegelvloer met koelkast en afwasmachine; - c.v. installatie (Burnham Europe) met radiatoren en vloerverwarming in de kantoren; - systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen; - vloerbedekking; - huidige indeling met scheidingswanden; - airco-units (Toshiba/Panasonic) en mechanische ventilatie; - ca 400 kg/m² vloerbelasting; - alarminstallatie; - brandmeldinstallatie; (* eigendom huurder, mogelijk ter overname).

Opleveringsniveau buitenterrein: - buitenterrein grotendeels verhard met asfalt, klinkers en stelconplaten; - perceel afgesloten middels hekwerk met eigen inrit en afsluitbare poort.

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, eventueel het aanwezige meubilair in bruikleen.

Datum beschikbaar: Per direct.

 
HUURCONDITIES

Jaarlijkse aanvangshuurprijs: € 35.100,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Leveringen en diensten (servicekosten): Ten behoeve van de leveringen van gas, water en elektra wordt een bedrag van € 12,50 per m²/per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W. in rekening gebracht (= € 7.000,00 te vermeerderen met de geldende B.T.W. per jaar).

Huurtermijn: Vijf jaren.

Verlengingstermijn: Vijf jaren.

Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

B.T.W. : Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.

Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs
€ 35.100,- per jaar
Status
Gereed
Beschikbaar
Per direct

Bestemming

Hoofdbestemming
Kantoor
Jaar van renovatie
1999
Verdiepingen
1

Oppervlakten

Kantoor
455m2

Ligging